Αγγελικά, 84600 Μύκονος.   Τ: +30 22890 27350   F: +30 22890 28580   info@seamedical.gr

Η SEA Medical Health Clinic

Η SEA Medical Health Clinic είναι η πρώτη πλήρως εξοπλισμένη ιδιωτική πολυκλινική των Κυκλάδων που καλύπτει 18 ιατρικές ειδικότητες.

Στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 700m2 στα Αγγελικά της Μυκόνου, στην περιφερειακή οδό του Ορνού. Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του νησιού με μια ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη στα πρότυπα των μεγάλων ιδιωτικών ιδρυμάτων.

Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας στους κατοίκους της Μυκόνου αλλά και την άμεση επίλυση προβλημάτων υγείας των κατοίκων των γειτονικών νησιών (Τήνος, Σύρος, Νάξος, Πάρος κ.α) καθώς επίσης και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος περιστατικού προκύψει στους επισκέπτες που τείνουν να ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Η SEA Medical Health Clinic παρέχει επίσης την δυνατότητα άμεσης αερομεταφοράς. Συνεργάτης μας είναι το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμός μας τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Η SEA Medical Health Clinic παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με ασθενοφόρο και πλήρως εξοπλισμένα εξωτερικά ιατρεία, ενώ οι εξειδικευμένες υπηρεσίες μας παρέχονται από 18 ειδικότητες. Η πολυκλινική SEA Medical Health Clinic, συνεργάζεται επίσης με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού.

Το Γράμμα του Προέδρου

Στη σημερινή, σύγχρονη εποχή της Ιατρικής παρατηρούνται συνεχώς τεράστιες αλλαγές στη δομή της Επιστήμης αυτής.

Αρκετά χρόνια τώρα έχουμε ξεφύγει από την σχετική εποχή του εμπειρισμού και εισήλθαμε στην ακριβή παρατήρηση κι ερμηνεία των προβλημάτων που η Ιατρική προτείνει για επίλυση καθημερινώς.

Ως φυσική λοιπόν συνέπεια, η Ιατρική τεχνολογία ξεπέρασε το στάδιο της απλής υποβοήθησης της Ιατρικής πράξης και πέρασε στο επίπεδο της συνεχούς εξέλιξης της Επιστήμης μας.
Η θέση επομένως της Ιατρικής μεταμορφώνεται από μια απλή διδακτική διαλεκτική, περιγραφική της ασθένειας, σε ένα καθολικό management (διαχείριση) του ασθενούς, υποστηριζόμενο από τη μοντέρνα εφαρμογή των Ιατρικών τεχνικών και τεχνολογιών.

Θα ήταν άδικο να απαιτεί πια ο σύγχρονος Ιατρός από τον ασθενή του να αποδέχεται άστοχους ορισμούς για την Υγεία, όπως του πρόσφατου παρελθόντος, ότι «ο υγιής άνθρωπος είναι ο ανεπαρκώς διεγνωσθής» μιας και η σημερινή εποχή μας παρέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για μια σίγουρη και πλήρη διάγνωση αλλά και θεραπευτική προσέγγιση.

Έτσι, στη SEA Medical Health Clinic, αποφασίσαμε τη μέγιστη προσφορά του ύψιστου αυτού αγαθού της υγείας, μέσα από τα υπερσύγχρονα Ιατρικά μηχανήματα μας και τις πράξεις των έμπειρων κι εξειδικευμένων Ιατρών μας.

Μέσα από την αφοσίωση των στελεχών της Πολυκλινικής μας, στην υπηρεσία της Υγείας, καλύπτουμε πλήρως κάθε ανάγκη πρόληψης ή/και θεραπείας μέσω διαρκών Follow – up των ασθενών μας με χαμηλό κόστος, εναρμονιζόμενοι στο κάλεσμα της εποχής μας για ανθρωπιά και προσφορά.

Ελπίζουμε οι κάτοικοι των νησιών μας να αγκαλιάσουν την αφοσιωμένη εργασία μας για τον άνθρωπο, την υπερσύγχρονη δομή της SEA Medical Health Clinic και προπάντων την ανθρωποκεντρική αγάπη των Ιατρών μας, ταγμένων στην υπηρεσία του Ανθρώπου και της Βιοηθικής.


Δρ. Κωνσταντίνος Μ. Νάζος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΩΡΛ & Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου

Το Όραμα μας

Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας μέσω της βελτιστοποίησης των παρεχομένων ιατρικών πράξεων και της κτιριακής επέκτασης, φιλοδοξώντας να οικοδομήσουμε το πρώτο πρότυπο Ιδιωτικό Πάρκο Υγείας των Κυκλάδων που θα ανήκει στους κατοίκους τους.

Η Αποστολή μας
Αφοσιωμένοι στον άνθρωπο και στις ανάγκες του με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας του ως μέγιστο αγαθό του, με ευαισθησία, αποτελεσματικότητα και ηθική.

Οι Αξίες μας
Η βιοηθική και η πίστη στον άνθρωπο μέσα από τις αρχές της ιατρικής επιστήμης.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Ασθενοφόρο
Το ασθενοφόρο της πολυκλινικής SEA Medical Health Clinic βρίσκεται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και είναι διαθέσιμο με μια απλή τηλεφωνική κλήση στην Κλινική. Είναι πλήρως εξοπλισμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαθέτοντας τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις. Στην δύναμη του ασθενοφόρου ανήκουν εξειδικευμένοι ιατροί και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, εκπαιδευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών και στην ταχεία και ασφαλή μεταφορά των ασθενών.

Άμεση Αερομεταφορά
Η πολυκλινική SEA Medical Health Clinic παρέχει την δυνατότητα άμεσης αερομεταφοράς με ιδία μέσα.

Προγράμματα Υγείας
Στην πολυκλινική SEA Medical Health Clinic, νιώθοντας ευθύνη προς εσάς που μας εμπιστεύεστε την υγείας σας , σχεδιάσαμε και παρέχουμε μόνο για τους κατοίκους της Μυκόνου αλλά και των γειτονικών νησιών, εξαιρετικά ετήσια ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας μέσα από 4 διαφορετικές κάρτες που καλύπτουν τις ανάγκες ενηλίκων, της οικογένειας, της γυναίκας, του παιδιού καθώς επίσης και 2 επιπλέον προγράμματα για εγκύους και ΑΜΕΑ.

Οι παροχές των προγραμμάτων και το κόστος τους έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι συγκρίσιμες του κρατικού τιμολογίου, με προνομιακό τιμοκατάλογο σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών και με επιπλέον σημαντικές εκπτώσεις.

Hotel MD
Με το πρόγραμμα "Hotel MD" της πολυκλινικής SEA Medical Health Clinic και την συνεργασία με ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κρεβατιού νοσηλείας αλλά και διάθεσης νοσηλεύτριας εντός του χώρου των ξενοδοχείων για την αντιμετώπιση εσωτερικών περιστατικών τους.

Υπηρεσίες VVIP
Επισκέψεις Ιατρών κατ’ Οίκον με πλήρη σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα.

Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Διεθνών Ασθενών - IPS
Η πολυκλινική SEA Medical Health Clinic, εφαρμόζει την υπηρεσία IPS (International Patients Service) είναι να καλύψει τις ανάγκες και τις προσδοκίες όλων των διεθνών ασθενών με εξατομικευμένο και φιλικό τρόπο και δεσμεύεται να κάνει την επίσκεψη των ασθενών και των συγγενών τους, όσο το δυνατόν πιο άνετη.